Spouwmuurisolatie vergelijken Noord-Holland | Waluz.nl

Het isoleren van je huis is steeds populairder. En dat is begrijpelijk, want het levert ook veel voordeel op. Zo wordt bijvoorbeeld je wooncomfort vergroot, wordt je energierekening lager en het is ook nog eens goed voor het milieu. Met bijvoorbeeld spouwmuurisolatie zorg je dat de temperatuur in huis aangenamer wordt en blijft. Doordat kou minder gemakkelijk binnendringt, hoef je de verwarming niet meer zo hoog te zetten. En zo bespaar je op je energiekosten. Spouwmuurisolatie is bovendien een snelle manier om je huis te isoleren en vraagt een relatief lage investering. Wil jij offertes voor spouwmuurisolatie vergelijken in Noord-Holland? Dan ben je bij Waluz aan het juiste adres!

Spouwmuurisolatie vergelijken

Eenvoudig vergelijken

Gratis en vrijblijvend meerdere offertes

Ontvang snel de juiste prijs

  kies

  Kies voor welke dienst of product je offertes wilt vergelijken en vul jouw gegevens in.


  ontvang

  Je ontvangt de offertes voor de dienst of het product gratis in je mailbox.


  vergeleken

  Alle offertes met elkaar vergeleken? Kies de beste deal voor jouw klus!

  Hoe werkt spouwmuurisolatie?

  Bij spouwmuurisolatie wordt isolatiemateriaal tussen de binnenmuur en de buitenmuur aangebracht. Dit stukje tussen de twee muren heet de spouw, vandaar de benaming spouwmuurisolatie. Isoleren kan op vele manieren en er zijn ook verschillende soorten isolatiemateriaal. Je kunt bij spouwmuurisolatie bijvoorbeeld kiezen voor piepschuimballetjes of glaswolvlokken. De spouw is gemiddeld zo’n tien centimeter breed en dit hele stuk kan gevuld worden met isolatiemateriaal. Door het extra materiaal tussen de buitenmuur en de binnenmuur, komen de temperaturen van buiten minder goed naar binnen gedrongen. Dit is hoe kou en warmte buiten de woning gehouden worden.

  Het isolatiemateriaal wordt met een slang de spouw in gespoten. In de muur of gevel worden kleine gaatjes geboord. Via die gaatjes wordt de slang naar binnen gebracht, de slang waarmee het materiaal in de spouw gespoten wordt. Als de spouw gevuld is, worden de gaatjes weer dicht gemaakt. Dit wordt gedaan met materiaal in dezelfde kleur als de muur of gevel, zodat de gaatjes naderhand niet meer zichtbaar zijn. Het voordeel van deze snelle en gemakkelijke manier van isolatie, is dat je niet je hele huishouden op z’n kop hoeft te zetten. De uitvoerders van het werk hebben enkel ruimte nodig voor hun werkmaterialen en hoeven alleen bij de geboorde gaatjes om hun werk uit te kunnen voeren.

  Vergelijk spouwmuurisolatie offertes en kies voor een specialist in Noord-Holland

  Spouwmuurisolatie kun je het beste aan laten brengen door iemand met verstand van zaken. Om de juiste keuze te maken, kun je bij Waluz.nl offertes voor spouwmuurisolatie in Noord-Holland vergelijken. Of je nu in Zaanstad of Hilversum woont, of Alkmaar of Amsterdam, maar ook in Haarlem en de rest van Noord-Holland – via Waluz.nl vind je de voordeligste aanbieder. Je hoeft alleen maar je gegevens achter te laten op de website en krijgt vervolgens offertes van bedrijven bij jou in de buurt opgestuurd. Deze offertes komen alleen van professionele bedrijven, om je te garanderen van vakmanschap. Het is aan jou om de offertes te vergelijken en hieruit de meest voordelige aanbieder voor spouwmuurisolatie te kiezen.

  Het kan zijn dat jouw woning niet geschikt is voor spouwmuurisolatie. Ook voor andere vormen van isolatie in de provincie Noord-Holland kun je offertes opvragen bij Waluz.nl. Deze offertes komen enkel van professionele bedrijven, zodat jij zeker weet dat je isolatie juist wordt aangebracht. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

  Méér aanvragen, meer omzet…

  Wil je als professioneel bedrijf op het gebied van energie besparen je graag aanmelden op onze site? Door op Waluz te staan krijg je meer verkeer naar je website en kan je samen met ons je bedrijf laten groeien naar een hoger niveau! Meld je dan aan en wij beoordelen of je aan onze eisen voldoet.