Spouwmuurisolatie vergelijken | Waluz.nl

Spouwmuurisolatie wordt steeds populairder en dat is niet zo gek. Muurisolatie is één van de snelste, makkelijkste en voordeligste manieren om je huis te isoleren. Én het levert vele voordelen op: het is comfortabel, je energierekening is lager en het is goed voor het milieu. Een echte aanrader dus. De spouw is een ruimte die zit tussen de binnen- en buitenmuur. Over het algemeen is deze ruimte zo’n 10 centimeter. Bij spouwmuurisolatie vult een gespecialiseerd isolatiebedrijf de spouw met isolatiemateriaal zoals bijvoorbeeld piepschuimbolletjes of glaswolvlokken. Er worden gaten in de voegen van de buitenkant van de gevel geboord. Deze gaten komen ongeveer op een meter afstand van elkaar, steeds op een plek waar een liggende en een staande voeg elkaar kruisen. Via deze gaten blazen zij het isolatiemateriaal de spouwmuur in. Daarna worden de gaten weer dichtgestopt met specie van dezelfde kleur. Naderhand zie je er helemaal niks meer van én onderhoud is niet nodig!

Spouwmuurisolatie vergelijken

Eenvoudig vergelijken

Gratis en vrijblijvend meerdere offertes

Ontvang snel de juiste prijs

  kies

  Kies voor welke dienst of product je offertes wilt vergelijken en vul jouw gegevens in.


  ontvang

  Je ontvangt de offertes voor de dienst of het product gratis in je mailbox.


  vergeleken

  Alle offertes met elkaar vergeleken? Kies de beste deal voor jouw klus!

  Met muurisolatie kosten besparen

  Met isolatie in spouwmuur kun je warmte minder gemakkelijk uit je woning laten trekken. Dit zorgt ervoor dat je huis aangenamer aanvoelt en het belangrijkste; je kunt tot 25% gas besparen op je energierekening. Aan het einde van het jaar zul je dit merken in de portemonnee en op deze manier verdien je de investering in de spouwmuurisolatie terug. De spouwmuurisolatie kosten verdien je gemiddeld tussen de 2 en 7 jaar terug. Deze terugverdientijd is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld maar eens aan je energieverbruik, het type woning, de dikte van het isolatiemateriaal dat gebruikt wordt en de energiebron waarmee jij jouw woning opwarmt. Wanneer je elektrisch verwarmt, zul je het meest besparen en kun je de investering in spouwmuurisolatie gemiddeld binnen 2 jaar terugverdienen. Verwarm je op gas? Dan is de gemiddelde terugverdientijd 5 a 6 jaar.

  Met muurisolatie kosten besparen

  De spouwmuurisolatie prijs is afhankelijk van verschillende factoren. De dikte van de spouw, het te isoleren oppervlakte, de bereikbaarheid en het gekozen isolatiemateriaal hebben allemaal invloed op de kosten van de spouwmuurisolatie. Gemiddeld kun je rekenen op een kostprijs van gemiddeld €15 a €30 per m2, inclusief btw. Overweeg jij spouwmuur isoleren? Dit kun je het beste laten doen door een vakkundig bedrijf! Bij Waluz kun je offertes aanvragen bij verschillende isolatiebedrijven die gespecialiseerd zijn in spouwmuurisolatie. Weeg de adviezen goed tegen elkaar af en vergelijk de muurisolatie kosten en voorgestelde materialen. Kijk ook of de spouwmuur voorafgaand een grondige inspectie krijgt. Wanneer je je aanvraag doet, ben je gegarandeerd van zeer hoge kwaliteit tegen de beste prijs. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten gaan zeer vakkundig te werk, hier staan wij garant voor. Vul het aanvraagformulier hiernaast in en vergelijk gemakkelijk en snel de juiste offertes op het gebied van isolatie in spouwmuur!

  Méér aanvragen, meer omzet…

  Wil je als professioneel bedrijf op het gebied van energie besparen je graag aanmelden op onze site? Door op Waluz te staan krijg je meer verkeer naar je website en kan je samen met ons je bedrijf laten groeien naar een hoger niveau! Meld je dan aan en wij beoordelen of je aan onze eisen voldoet.